Mijn Atelier


In mijn Atelier ben ik druk bezig om allerlei verschillende spullen te maken die passen in jouw stoere, brocante, industriële of romantische interieur.  Maar ook gebruiks producten waarmee je jezelf of een ander blij mee kan maken.

Hiervoor gebruik ik zo veel mogelijk producten die een tweede leven krijgen. Denk dan onder andere bijvoorbeeld aan papier en binnenbanden. Ook zal ik producten aanbieden die gemaakt zijn van gebruikt maar ook nieuw leer.

Ik werk graag met geuren en kleuren, bloemen, bloemblaadjes, kruiden, schelpen & oesters. Ook in dit opzicht werk ik zoveel mogelijk met natuurproducten. Denk dan aan kleurstoffen uit de natuur en eigen tuin. Voor de geuren werk ik met etherische oliën.

 

In het deel "& Meer" vind je alles wat ik voor u maak.....

 

Voorheen gebeurde dat nog in de schuur, in de keuken en aan de eettafel en lagen alle spullen door het hele huis verspreid en kon je nergens rondkijken in ons huis of je kwam wel érgens iets tegen wat lag te drogen of wat in de maak was..

MAAR.....Mijn Atelier is inmiddels een feit. De voorbereidingen zijn in volle gang, Ik ben hard aan het werken om mijn droom te realiseren.

 

Nu heb ik eindelijk de ruimte voor mijzelf om me terug te trekken en eventueel "de boel de boel" te laten en niet de hele huiskamer of keuken vol te hebben liggen met spullen die nog moeten drogen of afgewerkt moeten worden of waar de katten overheen lopen zodat zij, en daardoor ook de rest van ons huis, onder komt te zitten. Of nog erger... dat het werkstuk rijp is voor de kliko.

Nu heb ik eindelijk de ruimte om al mijn spullen een overzichtelijk plekje te kunnen geven zodat ik niet eerst van alles opzij hoef te zetten voor ik het te pakken heb. Voorheen lag alles opgestapeld in een kast in onze slaapkamer, ons kantoor, in de voorraadkamer en de keuken, in allerlei kastjes door het hele huis. Niet echt handig dus en het gaat me veel zoekwerk schelen.

Je begrijpt wel dat ik niet kon wachten tot alles klaar was, alle ruimte voor mijzelf had en ik kon gaan "ontspullen" in ons huis.