RETOURNEREN


Bedenktijd/retour

Wil je van deze dienst gebruik maken, neem dan contact met mij op. Mail dan naar info@mooioudenmeer.nl of bel +31646024524.  Ik leg je dan uit wat de volgende stappen zijn. 

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief de verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn ook voor eigen rekening.
Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met mij opnemen via info@mooioudenmeer.nl  Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag excl. de verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te beoordelen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kan hiervoor contact opnemen met info@mooioudenmeer.nl of bel naar +31646024524. Ook hier draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

 


HELP!!!   Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Het beste bel je me omdat dit de snelste manier is om met mij in contact te komen. +31646024524  Ik probeer dan de bestelling alsnog voor je te wijzigen.