Online...

Gepubliceerd op 19 maart 2020 om 21:23

En dan was het moment daar om de site online te zetten. Eigenlijk nog niet helemaal af, maar dat is het bij mij nooit. Nog even dit aanpassen, nog even dat erin enz enz. 

Dan moeten de spulletjes erin geplaatst worden... Pfff.. Ik krijg er nu eindelijk handigheid in en het gaat me steeds beter af.

Maar dan kom je er ook achter dat mensen natuurlijk ook graag de maten van die MooiOude spulletjes willen weten. Dat is dus 'een dingetje'. Toen ik alles in dozen deed voor de tijdelijke opslag heb ik daar dus totaal niet bij stil gestaan. Morgen moet ik er maar eens een dagje voor vrij maken om alles uit te pakken, te meten en weer veilig terug te leggen in de dozen. Een mooi moment om meteen op de dozen schrijven wat er in zit. Dat maakt het zoeken straks ook een stuk gemakkelijker.

Wat ik ook niet besefte tijdens het maken van de foto's dat ze natuurlijk allemaal dezelfde grootte moeten hebben. Met als gevolg dat het qua foto's een beetje rommelig is op de site.

Als ik weer wat meer tijd heb zal ik dat ook allemaal aan gaan passen en in het vervolg er goed rekening mee houden bij het maken van de foto's van de nieuwe items.

Misschien is een spoedcursus fotografie ook geen overbodige luxe. Zal ik maar op mijn to-do lijstje zetten. :-)

Ik ga mijn laptop dicht klappen. 

BLIJF GEZOND...Groet Nicole

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.