Druk, druk, druk geweest

Gepubliceerd op 13 juni 2020 om 15:15

En dan ben ik daar eindelijk weer..

Ik heb een tijdje niets geplaatst, gewoon puur omdat ik het écht veel te druk had met de bouw, afwerking en het inrichten van mijn atelier en de andere projecten die gaande waren. Ik ben iemand die dat soort dingen gewoonweg soms niet kan combineren. Ik wil álles goed doen en niet alles half. Ook heeft in de webwinkel om deze reden alles even stil gelegen. Ik was er wel maar dan op de achtergrond. 

Ondertussen ben ik vrijwel klaar met mijn ruimte en ben ik langzaamaan weer aan het opstarten. De webwinkel weer eens aan het bekijken of alles wel echt oké is, of er niet e.e.a. aangepast moet worden,, kijken hoe ik het op fb beter kan gaan aanpakken en hoe ik alles vanaf nu kan gaan laten lopen. Ondertussen heb ik ook weer heel veel leuke inspiratie opgedaan voor het "&Meer-gedeelte" en ben daar ook druk mee bezig om te plannen en die plannen te gaan realiseren. Ik heb tenslotte nu de ruimte om op mijn gemak aan de gang te gaan, alhoewel de ruimte best 2x groter had mogen zijn, :-)

Verder ben ik trots op ons 2tjes (manlief & mijn persoontje) we hebben tenslotte verschillende projecten samen aangepakt en naar tevredenheid afgerond. We zijn nog niet helemaal klaar maar er begint nu wel schot in te komen. Nog wat kleine dingetjes en we kunnen met de pootjes omhoog, wat klussen betreft dan.

Zodra ik echt klaar ben met inrichten komen er mooiere en uitgebreidere foto's op de webwinkel te staan.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.