Weer terug van vakantie...

Gepubliceerd op 29 september 2020 om 15:25

Kees & ik zijn er even tussenuit geweest. De reis is gestart in Italië, tussendoor zijn we voor Kees zijn werk een paar dagen naar Oostenrijk gereisd en daarna hebben de vakantie weer terug in Italië gevierd. Het weer was grandioos en we hebben veel moois gezien. Het zijn 2 prachtige landen met heel veel MOOI OUD. 

Ik had gehoopt wat leuke marktjes te kunnen vinden om eventueel wat inkopen te doen daar, maar we zijn er maar 1 tegengekomen. Deze was zo schrikbarend duur dat ik met lege handen thuis ben gekomen. Wel heb ik heel veel foto's gemaakt. Hieronder een paar foto's.  Eenmaal thuis gekomen heb ik mezelf even wat tijd gegund om alles weer op orde te krijgen in en om ons huis.

Vandaag ben ik bezig geweest om het in mijn hok wat praktischer in te delen en e.e.a. op te ruimen. Mijn bedoeling was om ook weer van alles op de foto te zetten, te meten en te wegen om al dat moois vervolgens weer in de webwinkel te plaatsen maar helaas had ik meer tijd nodig dan gedacht én had mijn fototoestel 2 lege batterijen.

Even een mooi moment om de Blog bij te werken, alles in de webwinkel te checken en eventueel aan te passen. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.