Te lang geleden...

Gepubliceerd op 24 maart 2021 om 20:30

OOOH...wat erg... Het is weer veel te lang geleden dat ik iets geplaatst heb in de blog. Ik ben heel druk bezig geweest met de webwinkel en het ontbreekt me de laatste tijd vaak aan de tijd om alles bij te werken... maar goed. HIER BEN IK WEER..

Heel het ‘MooiOude’ deel van de webwinkel is aangevuld met (bijna) alle MooiOude spulletjes die ik te koop heb. En ik moet zeggen... Ik ben echt trots op MooiOud & Meer.

Zowel op de winkel zelf alsook op de spulletjes die er in te koop staan. Er is zóveel moois bij gekomen. Kijk gerust nog even vrijblijvend rond.

Zo jammer dat het geen fysieke winkel mag zijn.

 

Ondertussen is de verkoop een beetje op gang aan het komen en ben ik er eindelijk aan toe om spulletjes te gaan maken voor het ‘&Meer’ deel.

 

Net voor de Kerst ben ik bezig geweest met leuke hebbedingen voor de Kerst maar door tijdgebrek om alles te perfectioneren was ik daar te laat mee om ze in grotere hoeveelheden te kunnen maken.

Wel ontzettend leuke spullen die ik eind dit jaar écht in de webwinkel wil hebben staan samen met nog andere mooie items.

 

Gisteren ben ik aan het experimenteren geweest met Beton cq egaline, bladgoud & geuren. Alles in 1 product.

Erg leuk als het dan ook wil lukken. Nu moet ik ook dit nog perfectioneren.

Helaas gaat dit voor Pasen niet lukken maar beter laat dan niet oké.

 

Laten we maar stellen dat ik dit jaar nog in de experimentele fase zit.

Ik ben er al wel aan uit dat dit iets is waar ik meer mee ga doen.

En dan niet alleen voor Pasen of Kerst maar voor het hele jaar door.

 

Als ik dit helemaal uitgewerkt kan ik me gaan richten op allerlei andere ‘&Meer’ items.

Ik heb heel veel verschillende gebruikte materialen liggen om mee aan de gang te gaan en stapels met ideeën wat ik er mee wil gaan doen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.