"&Meer" spullen worden "&Meer by NvOR"

Gepubliceerd op 18 augustus 2022 om 16:15

Hallo daar... Het werd hoog tijd weer eens een BLOG te plaatsen

We zijn alweer een hele tijd verder. Ik heb niet stil gezeten ondertussen.. Er zijn heel veel Brocante spullen geplaatst.. Écht zoveel moois.. Én ik heb weer heel veel ideeën verzameld en ben nu zover dat er al een aantal &Meer spulletjes in de webwinkel staan. Bewerkte Oesters en Kralen kerstboompjes.

Nu is er een start gemaakt voor de pagina "Kralen" .... armbandjes, brillenkoorden, kettingen e.d. maar ook lavendelzakjes en leuke stoffen items "voor de heb". Ik ben dus met verschillende dingen bezig om ze te gaan maken.. voorlopig duurt het nog wel even voor ze in de webwinkel te koop komen te staan... Er moet natuurlijk ook wel iets in voorraad zijn om dit te kunnen plaatsen. MAAR...Toen ik daar mee bezig was vond ik het ook wel leuk om daar labels aan te maken. Dat hoort er toch wel een beetje bij hè. 

Jaren terug, nog voor ik met de webwinkel begonnen ben heb ik een periode Eland-koppen en andere mooie dingen gemaakt van steigerhout. Die heb ik altijd gebrandmerkt met een soort van logo. Dit logo vind ik nog steeds erg mooi en heb besloten daar labels van te laten maken. Die zijn nu in productie en komen dus aan alle stoffen items. Nu is dat alleen aan alle stoffen spullen te maken dus moest er ook iets verzonnen worden voor alle andere &Meer spullen. Ook daar heb ik iets op verzonnen. Ook daar wordt aan gewerkt. Voor de sierraden moet ik nog verzinnen hoe ik dat kan gaan doen. Dat is lastiger dan gedacht maar daar kom ik ook wel aan uit. Dat heeft nog even wat tijd nodig dus tot die tijd moeten de sierraden nog even wachten tot ze daadwerkelijk gemaakt kunnen worden...

UITEINDELIJK moet alles 1 en hetzelfde logo worden 

Ik heb zo'n zin om het allemaal te gaan maken.... dat wordt dus vervolgd...

MAAR... &Meer heet nu eigenlijk nog steeds gewoon &Meer, dat zal ik in de webwinkel ook gewoon zo blijven maar mijn werkstukjes gaan "byNvOR" heten.... het logo zie je op de foto's...Zoals gezegd...ze zijn nog in de maak maar hier al een soort concept ervan..

Mijn Stempels gaan "&Meer by NvOR" worden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.